Reacties klantenWhirlpools en Spabaden


FILMPJES!
Evolution Spa: Aqua Swim


Bekijk het filmpje met uitleg en de voordelen van de Aqua Swim de diepste in zijn soort!

Free WifiWellness en Whirlpools is fabrikant van het merk:  
Wellness en Whirlpools is importeur/dealer van de merken:

Bespaar geld met energiezuinige Spa's

De Evolution Spas heeft zelfs het groene label gekregen van de internationale vakjury, tijdens de grootste 'spa and private pool exhibition' in de wereld te Lyon. Dit groene label zorgt niet alleen voor een beter milieu maar bespaart u ook nog eens honderdeneuro's per jaar aan energie en chemicaliën. Onze spa's (ook wel whirlpools, Hottub of jacuzzi's genoemd) kunnen een energie besparing tot wel 70% realiseren. Bekijk alle voordelen

De beste onderdelen, de beste spa'sSamen genieten in whirlpool

Door gebruik te maken van de beste onderdelen en de nieuwste technieken creëren wij de beste spa`s in haar soort. Onze whirlpools zijn bestand tegen de extreme temperatuursverschillen zoals wij deze ook in Europa kennen. De Evolution Spas zijn als eerste spa's van Nederland uitgerust met: 3zone® systeem, UV, Ozon (in speciale mixkamer), Hydroglow jet verlichting, gepatenteerde bearingless jets en 1 micron filter met zilver ionen, Lasting Scents® regelbare aromatherapie en Aquavibe geluidssysteem.

Wij zijn anders! Wij zijn de fabrikant!

Wat onze spa`s en zwemspa`s onderscheidt van andere merken is dat wij het voortouw blijven nemen op het gebied van ontwerp en de ontwikkeling van onze spa`s en zwemspa`s. Ons streven naar technische perfectie is terug te zien in elke spa en zwemspa die wij produceren.Mooi zwemspa!

Wij weten alles van jacuzzi's en zwemspa`s. Wij hebben als doel gesteld om elke nieuwe klant een ambassadeur te maken van onze unieke producten. Wij weten wat u als klant wilt. Onze jarenlange ervaring en onze passie voor spa`s en zwemspa`s maken een bezoek aan onze showroom en showtuin in Engelen (vlakbij Den Bosch) een unieke belevenis.

Boek een gratis proef-zit-arrangement in één van onze spa`s en ervaar het zelf!
U heeft al een luxe jacuzzi v.a.: € 2.650,00

Reserveer nu: 073 - 62 300 36Bezoek onze webshop met spaproducten

TECHNISCHE DIENST: 073 - 62 312 09

Bekijk alle voordelen

Bezoek onze webshop

In onze webshop vindt u alles op gebied van wellness en spaproducten. Een greep uit ons aanbod: Whirlpoolreiniger, aroma's en geuren voor uw sauna, audioproducten voor uw wellnessruimte, spa accessoires, spa-covers, schoonmaaksets, Aqua Paerfect, etc. Maar ook prachtige outdoor meubelen en zonnepanelen. Alle producten zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Bezoek onze webshop.